5 načina da učinite seks romantičnijim


Pretvorite vašu spavaću sobu u ljubavno gnezdo

Sklonite sve stvari koje prave gužvu i mogu biti zbunjujuće za vreme seksa, postavite nekoliko slatkih fotografija vas i vašeg partnera. Na krevet postavite nekoliko mekanih i udobnih jastuka. Nema potrebe da potrošite mnogo novca, možete samo krevet ukrasiti svilenom prostirkom, što će izgledati jako romantično.

Govorite mu koliko vam prija

Sa seksom i romantikom nije isto kao sa cvećem, velikim obrocima ili skupim nakitom, kaže Kerner. Pokažite mu koliko ste uzbuđeni, i to će mu poslati jasnu poruku. Kao dodatni bonus, on će se suptilno ohrabriti i pokazati koliko seksi to sve može da bude.

Postavite bocu vina na noćni stočić

Da li postoji nešto romantičnije od konzumiranja vina u krevetu, kao deo vaše predigre? Koristite belo vino, ako imate svetlu posteljinu, jer flekava posteljina neće baš dobro uticati na vaše aktivnosti.

Isključite mozak

Parovi treba da se fokusiraju na seksualne novine tokom predigre, a ne tokom seksualnog odnosa, preporučuje Kerner. Mnogo brže ćete da doživite orgazam ako ne mislite puno o tome. Dakle, umesto da smišljate novu pozu, idite na onu proverenu.

Provedite vreme u krevetu, nakon seksa

Naravno, treba da odete u kupatilo posle seksa, ili da pijete malo vode, ako to zaista želite. Ali posle toga, vratite se u krevet. Očigledno, najbolji deo seksa jeste orgazam, ali nakon seksa postoji dosta neureohemikalija koje pomažu u uživanju, što je sjajna prilika da produžite vašu intimnost. Mazite se posle toga, i to će pomoći da uvedete više romantike u svoje intimne odnose.