10 nevjerovatnih seks zakona u SAD-u !


Pročitajte nekoliko potpuno uvrnutih zakona u vezi sa seksom  :

1. Rodeo klovn je OK, ali konj nije- U Masačusetsu je dozvoljen seks sa rodeo klovnovima, ali ipak, postoji zamka - zabranjen je seks sa rodeo klovnovima u prisustvu konja!?
2. Ne ljubi ženu dok spava- Odavno je prošlo vrijeme uspavanih ljepotica, ovo je ipak 21. vijek i žene ne treba samo da leže i čekaju da ih poljubi princ na bijelom konju. To naročito važi u Koloradu - tamo je ilegalno poljubiti ženu dok spava!
4. Iskrenost na prvom mjestu- Dame, ako želite da izbjegnete da vas muškarac zavede "laskanjem, zavaravanjem, umjetnošću, obećanjem braka", preselite se u Alabamu jer tamošnji zakon zabranjuje muškarcima da to rade.
5. Bez namigivanja, molim - Ipak, sve to je ništa u odnosu na zakon u Ajovi, gdje momci ne smiju da namignu djevojci koja im je privlačna.
6. Čik prevari partnera- Građani Arkanzasa preljubu plaćaju prilično skupo - od 20 do 100 dolara.
7. Zabranjeno pucanje - Ovo je vjerovatno jedan od najčudnijih zakona - u Viskonsinu je zabranjeno ispaliti hitac iz oružja u trenutku dok partner doživljava orgazam.
8. Jednom djevica, uvijek djevica - U Vašingtonu je protivzakonito imati seksualni odnos sa nevinom djevojkom, čak i prve bračne noći?! Ljubavni moto Vašingtona mogao bi da bude: "Jednom djevica, uvijek djevica".
9. Da l' je ljubav ili pivo - Pivopije, Ajova nije mesto za vas. Naime, tamo je zabranjeno da muškarac popije više od tri piva kada leži u krevetu sa ženom.
10. Obrij se, pa ljubi - U Indijani je zabranjeno da muškarci koji "imaju tendenciju da ljube druge ljude" puštaju brkove.