8 koraka do neverovatnog orgazma

Mnoge žene muku muče da dostignu orgazam. Ali to ne mora da bude tako teško, samo ako ste spremne da eksperimentišete same sa sobom i upoznate svoje telo. Otkrivamo vam kako da doživite neverovatan orgazam.
Da biste doživeli neverovatan orgazam, prvo morate dobro da poznajete svoje telo
1) VEŽBAJTE

Skoro polovina žena prvi put orgazam doživi tokom masturbacije. Kada se zanimate svojim telom, nemojte odmah da se ustremite na klitoris. Odvojte vreme za sebe i polako istražite erogene zone i otkrićete mnogo toga o sebi.

2) POJAČAJTE NAPETOST IZLASKOM U GRAD

Zagrejte se van spavaće sobe. Izađite u grad i pričajte o seksu ili flertujte uz večeru i vino u nekom restoranu. Čak i odlazak u bioskop može da bude dobra predigra. Poneki nežni dodir, poljubac u osetljivo mesto i bezobrazno trljanje nogama mogu da budu početak eksplozivnog orgazma.

3) FANTAZIRAJTE

Pobegnite u fantaziranje dok vas vaš muškarac stimuliše. Zamislite umesto njega nekog poznatog muškarca kojeg biste voleli u krevetu ili kreirajte u glavi sasvim drugačiju situaciju sa svojim muškarcem od one u kojoj se nalazite.
4) RADITE KEGELOVE VEŽBE

Istraživanja su pokazala da žene koje redovno rade Kegelove vežbe lakše i češće doživljavaju orgazam i da je on jači. Vežbajte karlične mišiće stežući ih i opuštajući. Radite ove vežbe tri do četiri puta dnevno.

5) ŽENA ODOZGO

Postoje određene poze koje su savršene za podsticanje orgazma kod žene, a poza u kojoj je žena odozgo dobra je iz tri razloga. Prvi je taj što žena tako drži sve pod kontrolom i može da odredi šta joj najviše prija da bi došla do orgazma. Drugi je to što se klitoris dodatno stimuliše, a treći je taj što su njegove ruke slobodne i mogu da miluju vaše grudi, što će vas dodatno podstaći da eksplodirate.

6) OTPOZADI

Jedna od dobrih strana ove poze je to što možete da upotrebite svoj prst ili neku seksualnu igračkicu da dodatno stimulišete vaginu.
7) MISIONARSKA

Klasična, ali dobra. Ova poza ne samo da je dobra za jačanje intimnosti, jer možete da se ljubite i mazite sve vreme, nego vam dozvoljava i da dodatno stimulišete sebe rukom ili seksualnim pomagalom.

8) RECITE MU ONO ŠTO MISLITE

Zvucima mu jasno stavite do znanja da vam nešto prija i da nešto radi dobro, a utišajte se kada vam nešto ne prija, jer će on samo na taj način znati šta treba da radi, a šta ne. Ako nešto radi pogrešno, a to mu ne naglasite, kako će inače da zna