Kako se ljute horoskopski znakovi?

Koliko vam treba da od normalne i mirne osobe postanete zvijer koja riče i mlati sve oko sebe u stilu Hulka? Zavisi od horoskopa, naravno, pa da vidimo kako to djeluje na znakove zodijaka.


Ovan 
Ovan nije osoba koju biste željeli da razljutite, jer je impulsivan i doslovno se pretvara u čudovište u trenutku. Dobra stvar je da se jednako tako brzo može i smiriti, tako da takvi izlivi strasti ne traju dugo i ne izazivaju prevelike probleme. 
Bik 
Bik je sujetan i tvrdoglav i bolje vam je da ne dirate u njegov integritet ili njegovu porodicu. Guta dugo, ima dugačak fitilj, ali jednom kad mu prekipi, stvarno ne želite da budete blizu, štaviše, bilo bi dobro da ste na drugom kraju zemaljske kugle jer takvu erupciju još niste vidjeli ni čuli. 
Blizanci 
Blizanci dobro paze s kim će se zakačiti jer znaju da njihov jezik udara opakije od biča. No, kako su po prirodi druželjubive osobe koje nisu zlopamtila, neće praviti probleme tamo gdje mogu da imaju neke koristi. Kad polude, ne drži ih dugo, a onda slijedi elokventno opravdanje i diplomatsko izvinjenje. I da, naravno, opet dalje po svom, kao i uvijek ... 
Rak 
Rak uvijek odlaže vrijeme kad će eksplodirati za pogodnu situaciju, trpeći do tada na svoj način. Ako mu je ugrožena sigurnost i položaj u društvu, prvo će smisliti osvetu pa tek zatim eksplodirati ako je potrebno. Zato, kad vam počne nabrajati sve grijehe, sjetiće se i problema iz vrtića. 
Lav 
Lav je impulsivan i spontan, tako da kod njega izlivi bijesa nisu ništa novo niti čudno. Reaguje odmah, snažno i pravo u lice, a ako mu argumenti nisu dobri, popustiće brzo. Kako je uz to jako pravdoljubiv, harmonični odnosi su mu na prvom mjestu, ali s njim na čelu, naravno. 
Djevica 
Djevica je suzdržana i pristojna, ali i osjetljiva i lako se uvrijedi, stoga često dugo kuva u sebi. Obično smisli neki svoj odbrambeni mehanizam kojim će izbaciti frustracije kako ne bi morala da napravi scenu s urlanjem i psovkama. 
Vaga 
Vaga se ljuti za svaku sitnicu kao znak koji najviše voli pravdu, fitilj joj je kratak i brzo se naduri i plane, no nakon toga joj je krivo pa počinje da se mazi i umiljava ne bi li izgladila situaciju. Ima razvijenu diplomatsku crta pa na kraju sve ispadne po njenom, iako vi mislite da ste sami tako odlučili. 
Škorpija 
Škorpija je arogantni manipulator, tako da zapravo više voli da pokazuje svoj temperament nego što je stvarno ljuta. Intuitivno skače na svaku nepravdu, a svoje bližnje štiti do zadnje kapi krvi. Ipak, uvijek odlično kontroliše svoj bijes, tako da zapravo treba da se pazite umiljatog Škorpiona jer vas sigurno čeka ubod žaokom kad to najmanje očekujete. 
Strijelac 
Strijelac je svjestan da odaje utisak površne osobe, ali hedonizam ga tjera da kaže sve što misli, pitali ga vi to ili ne. Njegove procjene osoba su takve kakve jesu, ispravne ili ne, Strijelci ih se drže i ne reaguju eksplozivno. 
Jarac 
Jarac će uvijek biti spreman na kompromis, ali isto tako voli da sve bude po njegovom, pa vješto skriva svoje slabosti kako ih neko ne bi iskoristio protiv njega. Cijeni odanost i pravedan je, pa će osobu koja ga izda pozvati na razgovor u četiri oka, bez ikakvog okolišanja. 
Vodolija 
Vodolija vjeruje da uvijek sve zna najbolje i da je upravo ona u pravu, što često izaziva probleme s okolinom. Voli da polemiše, jasno daje do znanja da se njom ne može manipulisati, a kad je povrijeđena tada je najopasnija, jer se pravi da nije ljuta, ali postaje agresivna i osvetoljubiva. 
Ribe 
Ribe se lako naljute i uvrijede, ali isto tako lako opraštaju, pa je jedini problem činjenica da lako mijenjaju raspoloženja, pa niste uvijek sigurni na čemu ste. Kad joj se neko miješa u odluke, impulsivno želi da istjera svoje.