Zavedite ga kao gejša !

Foto-ilustracija: Profimedia

Gejše, japanske umjetnice zavođenja, sinonim su za ljepotu, otmjenost, šarm, ali i za sposobnost da zadovolje muškarca
Mi vam otkrivamo čuvene trikove japanskih gejši, a na vama je da ih isprobate : 

1Ne budite škrti na riječima - Pohvalite ga svaki put kada doživite orgazamBiće presretan kada mu kažete da je najbolji ljubavnik na svijetu.

2Učinite da se osjeća kao junak - Svaki put kad mu pokažete koliko vam odgovara njegovo nastojanje da vas zadovolji, on će se osjećati kao junak. 

3. Slavite njegovu muškost - Vaš partner će biti oduševljen ako određeno mjesto u spavaćoj sobi posvetite samo njemu. 

4. Nikada grubo ne odbijajte vođenje ljubavi - Kada vas boli glava ili vam stvarno nije do seksa, pokušajte da mu to saopštite na lijep način. Ukoliko budete grubi i nezainteresovani, on će se osjećati loše jer će misliti da vas više ne privlači.

5. Često mijenjajte poze - Promjenom seks-poze ne samo da ćete otkriti nove osećaje, već ćete i partneru pokazati da želite da uživate. Zajedno otkrijte šta želite i ne plašite se noviteta.

6. Ne plašite se erotskih igara - Igrajte igrice “bez dodira”. Pravila igre su sljedeća – kada ste oboje goli, jedno drugo možete da dodirujete samo kosom ili bradavicama. To će vas potpuno izludjeti. Također, za vrijeme predigre vežite mu oči i ne skidajte povez za vrijeme seksa. Njegova čula sluha, dodira i mirisa biće izoštrenija, a vaše seksualno iskustvo nezaboravno.

7. Priredite mu seksi-šou - Muškarci su vizuelni tipovi. Ostavite upaljeno svjetlo i recite mu da vas posmatra dok vodite ljubav. Ako ste svijesni ljepote svog tijela, nemojte se skroz svlačiti. Obucite njegovu omiljenu košulju i nemojte je zakopčavati. Muškarce uzbuđuje kada vide ženu u njihovoj odjeći.